قَهوه، گونهای نوشیدنی رایج است که از دانههای بوداده و آسیابشدهٔ گیاه قهوه بهدست میآید. قهوه کمی اسیدی است و بهعلت داشتن کافئین بالا، یک ماده محرک است. این نوشیدنی، محبوبترین نوشیدنی گرم در جهان است.
گیاه قهوه بومی یمن و آفریقا است اما بسیار بیش از این مناطق، در مناطق نیمهگرمسیری و گرمسیری قاره آمریکا و جنوبشرقی آسیا همچنین بهنسبت کمتر در برخی از نواحی جنوب آسیا مانند هند کشت میشود، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت و فرآوری میکنند. دانههای قهوهٔ خشکشده به درجات مختلف برشته میشوند، بسته به عطر و طعم موردنظر، درجهبندیهای پخت گوناگونی برای این محصول درنظر گرفته شدهاست.