جذوه دسته برنجی متوسط

جذوه برای کسانی که طعم تلخ و قوی قهوه را دوست دارند و در عین حال نمی‌خواهند هزینه زیادی بابت قهوه جوش‌های گران قیمت بپردازند انتخاب ایده‌آلی است.

شناسه محصول: 140128 دسته: , برچسب: , , ,

220,000 تومان

ناموجود

20 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

قهوه جوش یا جذوه

قهوه از دیر باز نوشیدنی محبوب مردم کشورهای مختلف بوده است. راه‌های متعددی برای درست کردن قهوه وجود دارد که در ایران و خاورمیانه یکی از محبوب ترین این روش ها استفاده از قهوه جوش ترک یا جذوه (ایبریک) است.

معمولا هر کشوری روش خاص خود را در تهیه قهوه دارد. برای مثال در آمریکا عموما با استفاده از قهوه ساز چکه ای قهوه درست می‌کنند و در ایتالیا قهوه با اسپرسوساز تهیه می‌شود.

فرانسوی‌ها با سبک منحصربه‌فرد خود در فرنچ پرس قهوه تهیه کرده و می‌نوشند و ترک‌ها نیز با  جذوه طعم اصیل قهوه ترک را خلق می‌کنند.

برای درست کردن قهوه ترک علاوه بر دانه‌های قهوه به عنوان مواد اولیه به قهوه جوش ایبریک یا جذوه نیز نیاز خواهید داشت.

قهوه جوش چه ویژگی‌هایی دارد؟

  • قهوه جوش ترک یا همان جذوه عموما از مس ساخته می‌شود که پس از چکش‌کاری یک دسته بلند به آن متصل می‌شود.
  • دلیل استفاده از مس به عنوان ماده اولیه تولید قهوه جوش قابلیت آن در انتقال حرارت است، استفاده از مس سبب می‌شود قهوه به صورت یک دست آماده شود.
  • حداقل نسبت قطر کف به دهانه قهوه جوش باید 1.5 به 1 باشد ، یعنی اگر قطر کف آن 9 سانتیمتر است قطر دهانه باید 6 سانتیمتر باشد.
  • جذوه در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود و در حال حاضر از آلومینیوم و سرامیک نیز در تهیه آن استفاده می‌شود.
  • همچنین قهوه جوش‌هایی به بازار آمده است که از استیل ضد زنگ تهیه شده‌اند و تغییری در مزه و کیفیت قهوه تولید شده به وجود نمی‌آورند.
  • این وسیله باعث تشکیل کف زیادی روی قهوه می‌شود.
  • قهوه جوش از این نظر کارکردی مشابه شیر جوش دارد چرا که در شیر جوش نیز کف روی شیر تشکیل می‌شود.
  • برای استفاده از جذوه باید آن را بر روی یک سطح داغ مثلا المنت‌های برقی، اجاق‌های برقی یا روی حرارت مستقیم شعله‌های گاز قرار بدهید.

قهوه ترکی که به صورت صحیح تهیه شده باشد کف زیبایی دارد.

در حقیقت کف قهوه برای ترک‌ها اهمیت زیادی دارد و جزو جدانشدنی قهوه‌هایشان است و چون قهوه جوش جذوه در قسمت پایینی پهن است و قسمت گلویی آن باریک می‌شود، کف قهوه پس از بالا آمدن به دام می‌افتد و به صورت یک‌پارچه فشرده می‌شود.

در نتیجه هنگامی که قهوه در فنجان ریخته شود پخش می‌شود و علاوه بر ظاهر زیبا باعث حفظ اصالت قهوه نیز خواهد شد.

وزن 200 گرم
ابعاد 10 × 10 سانتیمتر
رنگ

مسی

گنجایش

3 کاپ

جنس دسته

برنج

جنس بدنه

مس

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جذوه دسته برنجی متوسط”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *