تمپر مت

70,000 تومان

12 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

مت تمپر چیست؟

تمپر مت، پد سیلیکونی است که در کنار دستگاه اسپرسو قرار می گیرد و محل قرار گیری تمپر، پرتافیلتر و بعضا لولر می باشد. تمپر مت در هنگام تمپ کردن قهوه از آسیب زدن به پرتافیلتر و تمپر جلوگیری می کند.

همچین به تسلط بیشتر باریستا در هنگام تمپ کردنِ قهوه کمک می کند.

اکنون ممکن است این سوال برای شما پیش آید که چرا باید از تمپرمت استفاده کرد؟

بدون این وسیله نمی توان قهوه اسپرسو خوشمزه درست کرد؟

لازم است بدانید برای درست کردن یک قهوه اسپرسو ایده آل شما باید ۲۰-۱۸ کیلوگرم، فشار را روی قهوه درون پرتافیلتر با استفاده از تمپر بیاورید تا مطمئن شوید که عصاره گیری اصولی انجام می شود.

این در حالی است که پرتافیلتر شما طی یک روز قرار است به صورت میانگین در استفاده خانگی فشاری معادل با ۲۰۰ کیلو گرم و در استفاده صنعتی فشاری معادل ۴۵۰ کیلو گرم را تحمل کند.

این اعمال فشار به مرور زمان باعث می شود پرتافیلتر و تمپر دچار خط و خش شده و در طولانی مدت دسته و نازل پرتافیلتر و سطح زیرین تمپر آسیب دیده و از بین بروند. همچنین تمپر مت به گونه ای طراحی و ساخته شده است که این فشار بصورت یکنواخت به کل بستر قهوه وارد شود.

قابلیت انعطاف پذیری یکی از مهمترین ویژگی های تمپر مت است.

از دیگر مشخصات مهم تمپر مت جنس آن می باشد.

این تمپر مت از سیلیکون با درجه گرید خوراکی ساخته شده و می توانید اطمینان داشته باشید که یک تمپر مت باکیفیت و عاری از هر گونه بوی نامطبوع پلاستیک را استفاده می کنید.

تمپر مت ها انواع مختلفی دارند که انتخاب آنها کاملا سلیقه ای است.

نکات مهم در استفاده از تمپر مت

در هنگام استفاده از تمپرمت باید توجه کرد که این کار به شکل کاملا یکنواخت صورت گیرد و یک طرف آن کمتر یا بیشتر تمپ نگردد.

با اینکه این کار در ظاهر بسیار ساده می باشد، اما در مزه و رنگ نهایی قهوه بسیار اثرگذار می باشد.

از رازهای تهیه قهوه خوش طعم و عطر استفاده از تمپر مت می باشد. علاوه بر اینکه استفاده از این وسیله سبب طعم خوب در قهوه می شود از هدر رفتن پودر قهوه نیز ممانعت به عمل می آورد.

وقتی دانه های قهوه به صورت یکدست و خوب فشرده شونده آب گرم هم به صورت یکنواخت در آن جریان یافته و عطر و طعم قهوه بیشتر شده و کیفیت آن افزایش می یابد.

عدم استفاده از این وسیله سبب می شود تا در پرتافیلتر فضای خالی ایجاد شده و آب با سرعت از بین دانه ها عبور نموده و در سطح قهوه به خوبی پخش نگردد.

طرز استفاده از تمپر

دانستیم تمپر مت چیست و چه کاربردی دارد؟ اما نحوه استفاده صحیح از آن چگونه می باشد.

برای استفاده از تمپر مت، دستگاه باید کاملا خشک و تمیز باشد. آن را روی یک سطح کاملا صاف قرار می دهیم.

برای تهیه یک اسپرسو تک شات به حدود 7 گرم پودر قهوه و برای اسپرسوی دبل شات به دوبرابر این مقدار پودر قهوه نیاز داریم. مقدار قهوه مورد نیاز را روی فیلتر ریخته و با کمک انگشت سطح آن را صاف می کنیم.

سپس با کمک تمپر آن را فشرده می کنیم. زاویه بازو و مچ دست باید 90 درجه و به صورت مستقیم باشد و نیرو به شکل یکسان و کافی روی قهوه وارد شود. با کمی تمرین می توانید نیروی یکسان به سطح قهوه وارد کنید.

چرا باید از تمپر مت استفاده کنیم؟

استفاده از این وسیله باعث می شود تا ابزار شما مثل لِولِر و تمپر در جای مناسبی قرار گیرند و میز کانترِ شما به شکل منظمی چیده شود. همچنین به دلیل جنس سیلیکونیِ تمپر مت، در هنگام استفاده ی دراز مدت از خط و خش و آسیب دیدنِ پرتافیلتر جلوگیری می کند.

وزن 250 گرم
ابعاد 24 × 13 سانتیمتر
رنگ

مشکی, بنفش, طوسی, قهوه ای

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تمپر مت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

70,000 تومان