تمپر دسته چوبی سایز 51

شناسه محصول: 140121 دسته: , برچسب: , ,

98,000 تومان

5 عدد در انبار

13 نفر در حال مشاهده این محصول هستند!

تحویل اکسپرس

حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان

پرداخت امن

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

ضمانت اصالت کالا

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

7 روز گارانتی بازگشت وجه

امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل

تَمپِر دسته چوبی

تمپر دسته چوبی سایز 51 وسیله ای برای متراکم سازی قهوه داخل پرتافیلتر است.

یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که یک باریستا نیاز دارد،یک تمپرِ خوب و مناسب است.

اگر می‌خواهید اسپرسویی عالی داشته باشید، باید یک تمپر خوب هم تهیه کنید.

کاربرد تمپر این است که این ابزار دانه‌های اسپرسو را فشرده کرده و باعث می شود آب به سختی از بین ذرات قهوه عبور کند تا در نهایت عصاره قهوه (اسپرسو) آماده شود.

قبل از این‌که پرتافیلتر بر روی قهوه‌ساز قرار گیرد، باید پودر قهوه را فشرده کرد.

اهمیت استفاده از تمپر دسته چوبی سایز 51

فشرده کردن پودر قهوه اهمیت زیادی دارد و علت آن، این است که هر چه پودر قهوه فشرده‌تر باشد، آب سخت‌تر از آن عبور خواهد کرد.

این اتفاق موجب می‌شود تا عطر و طعم قهوه بهتر و بیشتر وارد آب شود و درنتیجه قهوه باکیفیت‌تری داشته باشید.

یک تمپر مناسب موجب می‌شود دانه‌های قهوه به‌خوبی فشرده شوند و درنهایت سطح بسیار صافی از قهوه در پرتافیلتر ایجاد شود.

این صاف بودن سطح قهوه موجب می‌شود هیچ کانالی در پرتافیلتر وجود نداشته باشد و آب گرم به‌صورت یک دست در پودر قهوه فشرده‌شده جریان پیدا کند.

کاربرد دیگر صاف شدن سطح پودر قهوه این است که کمی فضا در پرتافیلتر برای آب جوش باقی می‌ماند.

اگر پودر به‌درستی فشرده شود، آب فوراً وارد آن نمی‌شود؛ درنتیجه اگر فضایی در پرتافیلتر وجود نداشته باشد، آب جوش از سطح پرتافیلتر بیرون می‌ریزد.

کاربرد این فضا این است که به آب جوش زمان می‌دهد تا به‌خوبی وارد پودرِ فشرده‌ شده، شود.

قطر سر تمپر ها برای دستگاههای صنعتی اسپرسو بین 51 تا 59 میلی‌متر است و دقت کنید که سایز تمپر با سایز فیلتر دستگاهتان یکسان بوده و از فیلتر، بزرگتر یا کوچکتر نباشد.

تمپر دسته چوبی سایز 51  یکی از مناسب ترین تمپرها برای فشرده سازی قهوه در دستگاه های خانگی است.

دلایل اهمیت تمپر

فشرده کردن پودر قهوه اهمیت زیادی دارد و علت آن، این است که هر چه پودر قهوه فشرده‌تر باشد، آب سخت‌تر از آن عبور خواهد کرد.

این سخت عبور کردن موجب می‌شود تا عطروطعم قهوه بهتر و بیشتر وارد آب شود و درنتیجه قهوه باکیفیت‌تری داشته باشید.

یک تمپر قهوه خوب موجب می‌شود دانه‌های قهوه به‌خوبی فشرده شوند و درنهایت سطح بسیار صافی از قهوه در پورتافیلتر ایجاد شود.

این صاف بودن سطح قهوه موجب می‌شود هیچ کانالی در پورتافیلتر وجود نداشته باشد و آب گرم به‌صورت یک دست در پودر قهوه فشرده‌شده جریان پیدا کند.

کاربرد دیگر صاف شدن سطح پودر قهوه این است که کمی فضا در پورتافیلتر برای آب جوش باقی می‌ماند. اگر پودر به‌درستی فشرده شود، آب فوراً وارد آن نمی‌شود.

درنتیجه اگر فضایی در پورتافیلتر وجود نداشته باشد، آب جوش از سطح پورتافیلتر بیرون می‌ریزد.

کاربرد این فضا این است که به آب جوش زمان می‌دهد تا به‌خوبی وارد پودر فشرده‌شده، شود.

 

وزن 300 گرم
ابعاد 9 × 5 سانتیمتر
جنس دسته

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تمپر دسته چوبی سایز 51”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

98,000 تومان

5 عدد در انبار