بسته کاپوچینو هامون
کاپوچینو یک نوشیدنی گرم است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و کف شیر تهیه می شود.
کاپوچینو یک نوشیدنی گرم است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و کف شیر تهیه می شود.
حمل رایگان سفارشات بالای 1 میلیون تومان
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
امکان پرداخت انلاین یا پرداخت حضروی درب منزل
در سالهای اخیر ، کاپوچینو از اروپا و استرالیا به آمریکای شمالی و فراتر از آن گسترش یافته است.
امروزه کاپوچینو را می توان در ژاپن ، هنگ کنگ ، تایلند و بسیاری از مکان های غیر منتظره دیگر خریداری کرد.
بنابراین این نوشیدنی چیست که در سراسر جهان چنین محبوبیتی پیدا کرده است؟
کاپوچینو از کجا و چگونه بوجود آمده است ؟
و تغییرات عمده ایجاد شده دراین نوشیدنی در نقاط مختلف جهان چگونه بوده است؟
کاپوچینو اولین بار در دهه ١٧٠٠ میلادی در قهوه خانه های وین با عنوان “Kapuziner” ظاهر شد.
از سال ١٨٠۵ میلادی عنوان “Kapuziner” برای توصیف “قهوه با خامه و شکر” و از سال ١٨۵٠ میلادی برای توصیف نوشیدنی هایی که “ادویه جات” به دستور تهیه آنها اضافه شده بود، بکار میرفت.
از طرفی ، این نوشیدنی ها بدلیل رنگ قهوه ای شبیه ردا ( روپوش) هایی بودند که راهبه های کاپوچین (کاپوزین) در وین می پوشیدند.
کاپوچینو نوشیدنی قهوه ای است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده و کف شیر تهیه می شود.
یک کاپوچینوی خوش ساخت و اصیل ، طعم و بافت باورنکردنی دارد.
که این طعم بی نظیر ناشی از قهوه ی پررنگ و شیرینی اندک ناشی از قند لاکتوز موجود در شیر میباشد.
همچنین ممکن است کاپوچینو با شکر یا انواع سیروپ و سایر مواد افزودنی طعم دار شود.
محبوبیت و نوشیدن گسترده کاپوچینو منجر به تغییرات زیادی در دستور العمل اصلی آن شده است.
یک کاپوچینوی سنتی شامل یک تا دو شات اسپرسو است که روی آن لایه های شیر بخار پز و کف شده قرار دارد.
روش و شیوه هر باریستا و کافه تفاوت کمی با هم دارد ، بنابراین هر مکانی که یک کاپوچینو بنوشید کمی متفاوت خواهد بود.
یک نسخه سرد کاپوچینو گرم است. در ایتالیا ، این نوشیدنی دارای شیر سرد و کف است که به بالای آن اضافه می شود.
در آمریکا ، این نوشیدنی اغلب یخ زده است.
کاپوچینی چیارو یا تحت عنوان کاپوچینوی سبک نیز شناخته می شود؛
با شیر گرم و کف شیر کمتری تهیه می شود.
آنها از نوع کاپوچینوی سنتی خامه ای تر و رقیق تر هستند ، دقیقاً مانند یک کافه لاته که کمی کف در بالای آن قرار دارد.
شیر کمتری نسبت به کاپوچینوی دیگر دارد و کمی شیر بخار پز شده اما با کف زیاد به آن اضافه می شود.
طعم اسپرسو در این نوشیدنی شدیدتر است و قسمت مایع نوشیدنی نسبت به یک کاپوچینوی سنتی رنگ تیره تری دارد.
در ایالات متحده بسیار محبوب هستند. به طور معمول از سیروپ های ساده طعم دار برای افزودن عطر و طعم دلخواه استفاده می شود. طعم دهنده های محبوب شامل وانیل ، شکلات ، کارامل ، نعناع فلفلی ، تمشک و دارچین هستند.
بعضی اوقات ، مواد افزودنی دیگری مانند دارچین پودر شده یا کاکائو ، یا کارامل پخته شده یا سس شکلات نیز روی کف کاپوچینو اضافه می شوند.
وزن | نامعلوم |
---|---|
ابعاد | نامعلوم |
وزن محصول |
200 گرم, 500 گرم, 1000 گرم |
همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیفها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبتنام کنید.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.